Privé Safari Kenia – November 2018

Impressing!

Tonnie & Flip

naar bovenkant pagina
Prive safari en strandvakantie Diani Blue - Kenia

Privé Safari Kenia – November 2018

Een geweldige ervaring die ons nog lang bij zal blijven!

Het mooiste was in mijn geval het zien waar Maaike woont en werkt en haar na een paar maanden weer live te spreken. Daarnaast hebben we samen erg genoten van de safari en de afwisseling. Naast het wild ook het natuurschoon van de Lugard watervallen in Tsavo Oost, de geologische verschijnselen in Tsavo West en de verrassing op Poachers Lookout.

Maaike & Rob

naar bovenkant pagina

Privé Safari – Oktober 2018

Fantastisch en absoluut een aanrader!

Jan & Marc

naar bovenkant pagina

Prive safari Kenia – Oktober 2018

Voor herhaling vatbaar!

Lucienne & Otto

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia – Oktober 2018

Geweldige en indrukwekkende reis!

Nicole & Bas

naar bovenkant pagina

Kenia prive safari – Oktober 2018

Veel gezien. Veel beleefd. Weinig te klagen.!

OnsKenia weet precies wat privé reizende filmmakers nodig hebben.

Ria & Ko

naar bovenkant pagina
Vergezicht Trans Mara vanuit Kilima Camp - Kenia
Daphne Sheldrick Private Camp Ithumba - Kenia

Privé Safari Kenia – Oktober 2018

Onvergetelijk!!



Janny, Robert Jan, Willemien & Walter

naar bovenkant pagina
Prive safari - Kenia
Prive safari - Kenia
Prive safari - Kenia
Prive safari - Kenia

Privé Safari Kenia - September 2018

Voor herhaling vatbaar

Lucienne & Otto,

naar bovenkant pagina

Privé Safari Tanzania - September 2018

Mooiste reis van mijn leven!

Ik heb een mooie safari (Tarangire, Serengeti en Ngorongoro krater) gehad waar ik jaren op kan teren!

Mijn eerste reis naar het continent van Afrika was wat mij betreft een groot succes mede dankzij de goede voorlichting, persoonlijke aandacht door Eric, OnsKenia voor het samenstellen van mijn privé safari. Wat ik erg waardeer is dat ondanks mijn beperkt budget Eric goed naar mijn verhaal heeft geluisterd en daarvanuit een mooi safariprogramma heeft samengesteld. Zodat ik de kans heb gehad om de mooiste reis van mijn leven te maken. Dank Eric voor je begeleiding en sorry dat ik in het begin een beetje moeilijk deed. In Tanzania zeggen ze Asante sana (Hartelijk Dank) maar ik zeg het op zijn Antilliaans/Papiamento Masha Danki!

Lila

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia – September 2018

HELEMAAL GEWELDIG, EEN ONVERGETELIJKE REIS!

Ruim van te voren uitgezocht wat we precies wilden, daarna uitgebreid met Eric alles besproken en bekeken wat de beste periode was. Eric heeft daarna een mooie rondreis voor ons uitgestippeld door een groot deel van Kenia. Alles was perfect geregeld, leuke accommodaties met vriendelijk personeel en op prachtige plekken. We zijn begonnen in Nairobi, waar we de olifantenopvang van de David Sheldrick Wildlife Trust hebben bezocht. Erg leuk om hier weer geweest te zijn, ook al zitten onze peetolifantjes niet meer daar. De volgende dag doorgereisd naar voor onze safari. Wat hebben we ongelooflijk veel gezien, zelfs Raphael onze chauffeur zij steeds hoeveel geluk we hadden. We hebben echt prachtige kuddes olifanten gezien, met heel veel kleintjes, veel verschillende soorten vogels. Heel veel gnoes en zebra’s. Helaas was de migratie vroeg op gang gekomen dit jaar en hebben we geen rennende en overstekende gnoes gezien, maar dat is niet anders. De Masai Mara was een ervaring op zich. Daar hebben we echt dingen gezien die we absoluut niet verwacht hadden. Twee keer leeuwen met prooi en gieren op karkas. Sowieso heel erg veel leeuwen gezien, cheeta’s, diverse luipaarden en in Tsavo zelfs wilde honden, wat nogal zeldzaam schijnt te zijn.

Al met al was dit weer een onvergetelijke reis en een zeer mooie ervaring.

Mochten we nog een keer naar Kenia gaan, dan gaan we zeker weer naar de Masai Mara en weer met OnsKenia.

OnsKenia en Eric heel erg bedankt.

Joyce & Anton

naar bovenkant pagina
Prive safari Kenia
Prive safari Kenia
Prive safari Kenia
Prive safari Kenia
Prive safari Kenia

Privé mindervalide reis safari Kenia – Augustus 2018

Als rolstoelgebruiker op safari ... een fantastische ervaring !

Nooit gedacht dat ik als rolstoelgebruikster op safari kon gaan maar het team van OnsKenia heeft voor ons een safari reis uitgestippeld, waar we met het hele gezin van konden genieten. De kinderen en wij hebben met volle teugen genoten van de mooie landschappen en wilde dieren. De dieren kunnen bekijken in hun natuurlijke omgeving is gewoonweg fantastisch en kan je niet beschrijven met woorden ... je moet het met je eigen ogen zien. De reis was door hen heel goed voorbereid en verliep heel vlot. Ook de keuze van onze gids en verpleger om ons te vergezellen tijdens de reis was een schot in de roos.

We hebben enorm genoten van de safari.

Bedankt !

Annick, Danny, Lotte & Arne

naar bovenkant pagina
Privé mindervalide reis safari Kenia
Privé mindervalide reis safari Kenia

Privé Safari Kenia – Augustus 2018

Mooie safari ervaring!

Mooie safari ervaring gecombineerd met een paar dagen bezoek aan onze familie in Nairobi. De bijgevoegde foto is van Claire. Die had ze genomen met haar telefoon en was een keer haar whatsapp status:-)

Marcia, Marcel & Claire

naar bovenkant pagina

Prive safari – Juli 2018

HET WAS WÉÉR GENIETEN !

De natuur van Kenia is prachtig !

Karin & Christel

naar bovenkant pagina

Privé Familie safari Kenia – Juli 2018

GEWELDIG!!

Een familiereis om nooit te vergeten!

Bianca, Arold, Bertus, Danique, Milou, Leoba, Peter, Kim, Roy, Harmen & Amber

naar bovenkant pagina
Familie safari - Kenia

Privé mindervalide safari Tanzania – Juli 2018

Een zorgeloze fantastische ervaring voor ons als gezin!

Onze eerste kennismaking met Afrika was erg positief door de indrukwekkende natuur en vriendelijke bevolking. De hele reis is vlekkeloos verlopen dankzij de nauwkeurige voorbereiding en professionaliteit van de chauffeur, gidsen en de OnsKenia organisatie. Heel erg bedankt, ook namens Leon.

Irene, Michiel, Carolien, Joost, Leon & Robert Jan

naar bovenkant pagina
Mindervalide safari Tanzania – Juli 2018
Mindervalide safari Tanzania – Juli 2018
Mindervalide safari Tanzania – Juli 2018
Mindervalide safari Tanzania – Juli 2018
Mindervalide safari Tanzania – Juli 2018

Privé Familie Safari Kenia – Juli 2018

Weergaloos mooi!

De reis van ons leven.

Renée, Hans, Susan en Nienke

naar bovenkant pagina

Privé Familie Safari Kenia – Juli 2018

Geweldig!!

Goede (voorbereidende) gesprekken met Eric, ook tijdens de reis nog contact, een hele goede gids. Complimenten!

Regina, Filip, Floris, Benthe & Annemijn

naar bovenkant pagina
Familie safari Kenia

Privé Safari Tanzania en Kenia – Juli 2018

Dit was geen vakantie maar een belevenis!!

Onze ‘Westerse’ maatschappij is als een stuk hout met diverse laklagen eromheen en wel zodanig dat we het hout niet meer zien. In Tanzania hebben we weer ervaren hoe hout eruit ziet. De mensen, de dieren, het landschap en hun onderlinge relatie. Een spiegel die ons zal blijven heugen, zowel met een lach als met een traan.

L & B

naar bovenkant pagina

Privé Familie Safari Tanzania – Juli 2018

Fantastische safari!

Fantastische safari, middenin de trek van de honderdduizenden gnoes gereden, een krokodil een gnoe zien vangen in de rivier, een leeuw zien lopen met een halve gnoe in zijn bek, heel veel kuddes olifanten gezien, met hele kleintjes erbij. In Serengeti heel veel leeuwen gezien, cheeta’s en luipaarden, en nog veel meer, teveel om op te noemen.

Ilse, Roelof-Jan, Sophie, Bram & Lieke

naar bovenkant pagina
Familiesafari - Tanzania

Privé Familie safari Kenia – Juli 2018

Indrukken om nooit te vergeten!

Ook voor de kinderen.

Gina, Paul, Loek & Pien

naar bovenkant pagina

Privé Familie safari Kenia – Juli 2018

Een geweldig avontuur !

Wij, man, vrouw en onze 3 kinderen (17, 15 en 12 jaar oud) hebben de reis van ons leven gemaakt. Mede dank zij de geweldige voorbereiding die we samen met Eric hebben gemaakt, ook het persoonlijk contact werd door ons als erg waardevol beschouwd, hebben we een rondreis van in totaal 13 dagen gemaakt (9 dagen safari, 4 dagen uitrusten aan de Indische Oceaan) waar we geen enkele wanklank op kunnen bedenken. Super georganiseerd, alles klopte 100% conform het samen met Eric samengestelde programma.

Vanaf de vlucht heen, tot de laatste dag de vlucht terug. Maar ook onze gids Peter Mutisya heeft hier een hele belangrijke rol in gespeeld. Een echte familieman waar geen moeite teveel voor was om het ons naar de zin te maken en met een onschatbare kennis over het land, het leven en alle dieren die we onderweg tegenkwamen. Ook de reizen tussen de lodges waren een geweldig avontuur om te zien en mee te maken hoe de Keniaanse bevolking leeft, woont en (tracht) werkt.

Hoogtepunten: effectief 2 dagen gamedrive Samburu, gamedrive rondom Lake Nakuru, effectief 2 dagen gamedrive Masai Mara en natuurlijk na afloop nog 4 dagen na dobberen/luieren aan de Indische oceaan in Galu Beach.

Nogmaals, Eric, Yvonne en Peter superbedankt. Asante santa!!

P.S. vergeet geen ballonnen mee te nemen voor de kinderen onderweg!

Angélique, Arie, , Jesse, Kyra en Quinten

naar bovenkant pagina
Privé Familie safari Kenia – Juli 2018 Kenia
Privé Familie safari Kenia – Juli 2018 Kenia
Privé Familie safari Kenia – Juli 2018 Kenia
Privé Familie safari Kenia – Juli 2018 Kenia
Privé Familie safari Kenia – Juli 2018 Kenia
Privé Familie safari Kenia – Juli 2018 Kenia
Privé Familie safari Kenia – Juli 2018 Kenia

Privé Familie safari Kenia – Juli 2018

Imposante samenleving en bijzondere cultuur!!

Onze safari in Kenia was een absoluut overweldigende droomreis: prachtige natuur, vriendelijke mensen, imposante samenleving en bijzondere cultuur! Wat een ervaring!

Terugdenkend aan onze safari reis met onze 3 kids (9,12,14) krijgen we elke keer weer kippenvel. Het is moeilijk uit te leggen wat deze reis zo bijzonder maakte, alles klopte en was intens. Nog steeds vragen we ons bij het zien van de foto’s wel eens af of we er echt geweest zijn! Het geduldige advies van Eric klopte. Onze gids/chauffeur Peter was vanaf de eerste minuut onlosmakelijk verbonden met ons gezin, onze reis en ons welzijn. De locaties waren prachtig. De verzorging was uitstekend. Wat een wilde dieren hebben we gezien – de special five van Samburu, de big five en een oversteek van de, eerst twijfelende, gnoes van de Mara river. Dan vergeten we nog de 5 cheeta’s die lagen te zonnen, de krokodil die een impala te pakken had genomen, al die verschillende vogels (van zangvogels tot gieren), de imposante nijlpaarden, de prachtige antilopen en gazelles, de lachende hyena’s en brullende leeuwen toen we in onze tent sliepen, de mooie huidtekening van de drie soorten giraffes en het observeren van het natuurlijke gedrag van alle dieren. De wegen waren heerlijk hobbelig – Keniaanse massage! De twee stammen (Samburu en Maasai) die we bezochten gaven ons een diepere kijk in het stammenleven in Kenia en ze hielden de wacht naast onze tent en bij verschillende lodges. Het straatleven in Nairobi gaf ons het gevoel dat we in een live film zaten. Heerlijk uitgerust aan het strand, ook lokaal in Diani beach en natuurlijk bij Kokkos.

Uiteindelijk het bezoek aan Diani Children’s village: wat een respect hebben wij voor de mensen die dit runnen!

Een droomvakantie, maar de volgende droomreis is vast ook weer een keer Kenia, een land dat we nu een heel stuk beter kennen en waar we door Peter ook heel veel (over) geleerd hebben!

Agata, Erik, Radek, Lara & Anniek

naar bovenkant pagina
Privé Familie safari Kenia – Juli 2018
Privé Familie safari Kenia – Juli 2018
Privé Familie safari Kenia – Juli 2018
Privé Familie safari Kenia – Juli 2018
Privé Familie safari Kenia – Juli 2018

Privé Familie safari Tanzania – Juli 2018

Indrukwekkend en goed georganiseerde reis!

Met ons gezin met drie kinderen voor het eerst naar Afrika geweest. Geweldige reis wat boven onze verwachting was hoe indrukwekkend en goed georganiseerd. Leuke gids was erg goed in het vinden van het wild. Keuze van onderkomens en safari kampen en uitstekend eten was boven verwachting wat we aantroffen. Kortom, een geweldige ervaring en een echte aanrader met het gezin!

Carl & Bette en Simon, Christel en Yvonne

naar bovenkant pagina
Familie safari - Tanzania

Privé Familie safari Kenia – Juli 2018

De reis van ons leven!

“Zo indrukwekkend dat foto’s en woorden tekort schieten, dit moet je zélf zien!!”

Philip, Liesbeth, Dietsen, Tijl, Polle & Mil

naar bovenkant pagina

Privé Familie safari Kenia – Juli 2018

Hele indrukwekkende ervaring!

Wat een prachtige ervaring! Zo ontzettend veel dieren gezien en van zo dichtbij: heel indrukwekkend. Iedere dag is het weer spannend wat je allemaal gaat zien. En iedere dag was het weer fantastisch. De giraffen statig zien lopen in een prachtig landschap, een kudde olifanten lekker aan het drinken bij een meertje, parende leeuwen, de meest prachtige vogels, een jachtluipaard die haar kindjes roept, families nijlpaarden rustig liggend in de rivier, een leeuw die haar prooi verscheurd, hyena’s zoekend langs het meer of ze bij de dode nijlpaard kunnen komen… Om maar wat voorbeelden te noemen. De reis was perfect georganiseerd, prachtige locaties waar we overnachten, zeer vriendelijke mensen, een ervaring gids die alles kon vertellen over de dierenwereld en het leven in Kenia. We vonden het ook indrukwekkend te zien hoe mensen leven in Kenia, dat is een wereld van verschil en soms ook moeilijk voor ons als rijke westerling. Deze safari was een ervaring om nooit meer te vergeten! En een echte aanrader!

Korstiaan, Heleen, Floor & Koen

naar bovenkant pagina
Privé Familie safari Kenia- Kenia

Privé Safari Kenia – Juli 2018

Super genoten en veel gezien!

Fantastische tocht dwars door Kenia met een betrouwbare chauffeur.

Goed georganiseerd met persoonlijke aandacht. Hoge kwaliteit accommodaties en schitterende game drives.

Melissa, Ad, Mischa en Tibout

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia – Juni 2018

Super genoten en veel gezien!

Om maar gelijk met de conclusie te beginnen: wij hebben een fantastische reis gemaakt!

Prachtige dingen gezien, bijzondere ervaringen beleefd, die diepe indruk op ons maakten en ons zelfs emotioneel hebben beroerd. En dat alles dankzij een uitstekend doordacht reisplan van jou en een perfecte uitvoering door Peter! Waar ik op een later tijdstip nog zal proberen iets van kritische opmerkingen te maken bekruipt mij het gevoel mij daarvoor diep te moeten schamen, het was gewoon een onvergetelijk avontuur, dat ons van hoogtepunt naar hoogtepunt leidde door een adembenemend mooie natuur met prachtige dieren, naar schitterende verblijven en dat ontmoetingen opleverden met geweldig vriendelijke mensen, waarbij wij ook op onze tocht door Kenia een bevolking zagen, die, naar onze begrippen, in onvoorstelbare armoede leven.

Lenie en Willem

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia – Juni 2018

Wederom een prima door OnsKenia verzorgde reis
    van 9 nachten Masai Mara!


Ondanks de waarschuwing van Eric over hoog gras wilden we toch een keer in juni, met een beetje hoop dat de migratie wat vroeg zou beginnen. Helaas voor ons was er in de Serengeti ook veel regen gevallen en bleven de gnoes voorlopig in Tanzania. Wel vreemd om te zien was dat hele delen van de Masai Mara leeg waren. En dan echt leeg, geen olifant, giraffe of antilope te zien. Het wild was in een beperkt deel van het park te zien, wat als nadeel had dat iedereen naar dat deel kwam. Raphael, die wederom onze perfecte gids was, had dit ook nog nooit zo meegemaakt. Ondanks dat (of dankzij?) toch weer mooie dingen gezien. Vooral veel katten (leeuwen, cheeta’s en luipaarden) waarvan het heel goed zichtbare luipaard met prooi in een boom zeker een hoogtepunt was. De lodges waarin we zaten waren alle drie al nagenoeg vol, dus juni lijkt wat het aantal toeristen betreft al zeker geen laagseizoen meer.

Lodges:

Sarova Mara Camp
We hadden een grotere tent (Club tent) die er perfect uitzag. Maaltijden vonden we middelmatig maar de laatste avond was er een Swahili buffet met een aantal heerlijke gerechten.

Ashnil Mara Camp
Vorig jaar maart ook in verbleven. Eten vonden we echt beter dan vorig jaar maar de tenten behoeven wat onderhoud en sommige handdoeken zijn nu wel erg versleten. De manager kwam nog even een praatje maken en volgens hem gaan ze vanaf augustus nieuwe tenten plaatsen met meer natuurlijke ventilatie.

Keekorok Lodge
Er zijn wisselende geluiden over de Keekorok Lodge maar ons is het niet tegengevallen. We kregen eerst een verkeerde kamer (standaard kamer in plaats van de geboekte Chalet) maar dat was redelijk snel opgelost. Het Chalet was netjes maar het duurde behoorlijk lang voordat de douche warm was (minimaal 15 minuten). Waarschijnlijk de reden dat ’s ochtends om 6 uur bij ons aangeklopt werd omdat iemand naar de receptie gebeld had over een probleem met warm water, alleen waren wij dat niet maar het was toch tijd om op te staan. Ook het eten viel niet tegen. We hebben een paar keer gebruik gemaakt van de Africa Corner waar 2 koks staan, toch vaak lekkerder dan vlees van het buffet.

Karin & Jan

naar bovenkant pagina
Privé Safari Kenia – Juni 2018

Privé Safari Kenia – Juni 2018

Super genoten en veel gezien!

Wederom hadden we weer een geweldige reis met "OnsKenia"

Alles klopt altijd perfect en de uitgestrekte Trans-mara en en Masai-Mara, was wederom een belevenis, met zooooveel wild. We spotten een luipaard met prooi en waanzinnig veel Topi's, wat zijn die toch mooi........

Veel dank weer voor de goed georganiseerde trip

Anneke & Joost

naar bovenkant pagina
Privé Safari Kenia – Juni 2018
Privé Safari Kenia – Juni 2018
Privé Safari Kenia – Juni 2018

Privé Safari Kenia – Juni 2018

Extreem geweldig in alle opzichten!

Heel hartelijk bedankt voor de prachtige reis die wij via jullie hebben gehad. Hotel/lodges/tent, alles was prima voor elkaar. Prachtige locaties. Heel veel beesten gezien. De big five diverse malen gespot. Onze gids was een rustige aardige man. De eerste dag kwamen we bij het Nakuru meer vast te zitten in de modder toen het al donker begon te worden. Was een ervaring op zich. Onze gids vond het erger dan wij. Wij werden netjes terug gebracht naar onze lodge en hij werd er later uitgesleept. Daarna hebben we er natuurlijk nog een hoop om gelachen en grapjes gemaakt. Wij hebben de spullen: elastiekjes, pennen, potloden, puntenslijpers, paperclips en voetbalshirts afgeleverd bij de Talek school. We kregen er een rondleiding wat erg leuk was omdat je dan een beetje hoort en ziet hoe het echt is. Het bezoek aan het zgn Masai dorp vonden wij eigenlijk teleurstellend. Het was meer een soort show voor toeristen en de bedoeling dat je daarna vooral veel souvenirs koopt. Wij vonden dat een beetje gênant. Graag hadden wij kennis gemaakt met de ëchte Masai" bevolking. Het is een beetje het beeld wat buitenlanders soms van ons hebben: dat wij allemaal op klompen lopen, tulpen in de tuin en molentjes.... Maar dan omgekeerd. Liever had ik het echte dorp in gegaan, op de thee bij de mensen die daar wonen en zien hoe ze echt leven.... Een klein minpuntje was ook de laatste dag. Liever hadden we de lunch nog bij Navaisha Sopa Lodge gehad. Genoeg te zien daar. Nu moesten we vooral de tijd doden en was het veel wachten. De tussenstop bij Ubuntu was ook niet echt ons ding.

Verder was het echt een hele mooie reis waar veel waardevolle herinneringen aan zullen bewaren. We zullen jullie ook zeker aanbevelen als iemand er naar vraagt.

Nogmaals HEEL HARTELIJK BEDANKT!!!

Rachel & Dick

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia – April 2018

Extreem geweldig in alle opzichten!

Hakuna Matata, geen zorgen ergens om, alles was geregeld.

Complimenten voor de gids want hij heeft alle moeite gedaan om ons alle dieren te laten zien. Ondanks zijn lange werkdagen. Voor hem was het een hele tour om ons veilig op de volgende plek te krijgen! Ondanks het weer en de tegenslagen was de organisatie perfect en begripvol en hebben we een onvergetelijke reis gehad, in alle opzichten.

John, Angelique, Kim & Martijn

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia – Maart 2018

Het was een fantastische ervaring/belevenis!

We hebben een geweldige tijd gehad en genoten van al het moois, de natuur, de dieren, de accomodaties. Ilkeliani stak in alles met kop en schouders overal bovenuit. De ligging, het verblijf in een tent, het eten, het personeel..GEWELDIG!!!

We zijn zeer positief en willen je hartelijk danken voor de goede zorgen. Erg prettig zoals we gecommuniceerd hebben vooraf, gaf ons veel vertrouwen.

Wat je ons belooft hebt, hebben we ook gehad. Soms zelfs boven verwachting

Jacqueline en Wilbert

naar bovenkant pagina
Privé Safari Kenia – Maart 2018
Privé Safari Kenia – Maart 2018

Privé Familie Safari Tanzania - Februari 2018

Geweldige ervaring!

Drie nationale parken met al hun diversiteit heeft ons een onvergetelijke safari bezorgd en ons de Big 5 laten zien.

Het was een geweldige ervaring en we zijn heel blij geweest met al jou info. Het land, de mensen en de nationale parken met alles wat daarin groeit en bloeit heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. We komen graag nog eens daar, via jou, terug.

Monique, Nico, Laura, Renger, Martijn, Joost, Eline & Christiane

naar bovenkant pagina
Privé Safari Tanzania  - Februari 2018

Privé Safari Tanzania - Februari 2018

Geweldig!!

Geweldige ervaring!

Jan & Bertus

naar bovenkant pagina
Privé Safari Tanzania  - Februari 2018

Privé Fly-safari Kenia – Februari 2018

Het Afrikaanse landschap en de vele dieren!

In onze tweede bezoek aan Kenia hebben 3 mooie parken bezocht: Meru, Lewa en Masai Mara. Overeenkomst was dat we weinig toeristen tegen kwamen, we hele bijzondere accommodaties hadden en erg genoten hebben van de landschappen en het wild. Elke dag stonden we om 6 uur op. Een gebakken ei smaakt nergens zo lekker als midden in de bush met uitzicht op het wild. Een keer hadden we een wel heel bloedig ontbijt: een groep leeuwen had zojuist een buffel gevangen. In 1,5 uur was er niet veel meer dan wat botten over. In Lewa zagen we de big five in een middag drive! Het luipaard poseerde terwijl hij heerlijk languit op een boomstam lag. De Masai Mara is toch wel onze favoriet: een echt dierenwalhalla. Een enorm kundige gids met een uitstekend gevoel voor humor maakte de tochten tot een groot avontuur. Zo hebben we ook onze sundowner met hapjes een keer in de auto gehouden omdat we naar luipaarden speurden. Naast fantastische foto’s zie je ook dat je natuur hard is: jakhalzen die een baby impala pakten, een giraffe die bij een girafkarkas treurde, een buffel die de leeuwen weg wilde jagen toen ze een buffel baby gedood hadden..... Bij terugkomst voel je nog de Afrikaanse zon en zie ik de mooie rode luchten voor me! Een geweldige ervaring en heel comfortabel door de fly-in safari. Een fraaie combinatie van parken en wild. En bovenal zeer bijzondere accommodaties.

Al met al een reis, waar we nog vaak aan terug denken: de mooie luchten, het Afrikaanse landschap en de vele dieren!

Marga en Ruud

naar bovenkant pagina
Privé Fly-safari Kenia – Februari 2018
Privé Fly-safari Kenia – Februari 2018
Privé Fly-safari Kenia – Februari 2018
Privé Fly-safari Kenia – Februari 2018
Privé Fly-safari Kenia – Februari 2018

Privé Safari Kenia – Februari 2018

Fantastisch !

Het was echt een zeer mooie safari.

Huguette, Marc, Annie & André

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia & Tanzania – Februari 2018

Een WILD avontuur!

Het was een top reis die naast het vele interessante wild (inclusief veel vogels) ook een ervaring was op menselijk gebied met contacten met de gids, bevolking, mensen in de accommodaties, etc. M.a.w. een totaalervaring waar we alleen maar dankbaar kunnen voor zijn.

Betty & Hans

naar bovenkant pagina
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385