Privé Safari Kenia - Juni 2019

Een safari in Kenia is uitdagend en echt de andere vakantie!

Een unieke manier om in korte tijd het land, de mensen en de wilde dieren van Kenia te leren kennen.

Wij hebben als gezin met opgroeiende kinderen in 18 dagen tijd op een unieke en zeer plezierige manier Kenia kunnen ontdekken. We hebben heel veel kunnen zien, kunnen leren en ervaren van dit prachtige land. De Keniaanse Masai cultuur is heel bijzonder. De savannen met de grote aantallen wilde dieren zijn onvergetelijk. De Keniaanse mensen zijn vriendelijk en overal waar wij kwamen in de lodges en hotels werd er prima gekookt. Ook hebben wij hele leuke foto’s kunnen maken. Er is wel af en toe een zeker uithoudingsvermogen voor nodig, want zo’ n reis in Kenia is ook een beetje een uitdaging en echt anders dan wanneer je binnen West Europa blijft. Al met al een vakantie om nooit te vergeten en zeker om aan te raden.

Wies, Peter, Christaan & Justine

naar bovenkant pagina
Tsavo oost - Kenia - Februari 2019

Privé Safari Kenia - Juni 2019

ONS thuiskomen!

Ervaar de BIG 6. Leeuw, olifant, luipaard, buffel, neushoorn en ONSKENIA

Bij OnsKenia voelen wij als regelmatige klant terug te komen in ons Kenia; ONS thuiskomen.

Ria & Ko

naar bovenkant pagina
Prive safari Juni Kenia - Maart 2019

Privé Safari Kenia - Maart 2019

Zeer afwisselend en prachtige dieren gezien!!

Zonopkomst en ontbijt om 9.00 uur in de vrije natuur op een Masai kleed.

Wilma & Zadiki

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia - Maart 2019

Wederom een perfecte safari!!

Alles weer prima geregeld door OnsKenia en Go Africa. Raphael voor ons de perfecte gids. Zelfde safari als vorig jaar juni maar in maart rustiger en meer te zien.

Karin & Jan

naar bovenkant pagina
Prive safari Masai Mara Kenia - Maart 2019

Privé Safari Kenia - Februari 2019

Onvergetelijk!!

“Overweldigend” en een “unieke” ervaring.

Marjanne, Derk, Carrie en Mathijs

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia - Februari 2019

Wilde beesten en geluiden van de natuur!!

Beste Eric,

We maakten, dankzij jullie een prachtige reis, zeer afwisselend en indrukwekkend. Na de parken waren we echt toe aan een paar dagen rust ( ook omdat we een beetje ziek waren).

Chale island is zo prachtig, een klein paradijs! Enorm ook daar weer genoten van flora en fauna ( Baboons en Colobus aapjes ), en we maakten een boottocht langs de Mangrove bossen, ook daar veel vogels!

Helaas kwam daar ook weer de laatste dag, en nu we weer thuis zijn, denken we nog vaak terug aan alle mooie beelden en kleuren.

Veel dank voor de fijne organisatie, ook aan Yvonne, en we hopen nog eens van jullie diensten gebruik te maken.

Hartelijke groeten
Francoise Enklaar en Jan Verhage

naar bovenkant pagina
Tsavo oost - Kenia - Februari 2019

Privé Safari Kenia - Februari 2019

Een geweldige ervaring die we niet hadden willen missen. Wow!!!

Wat een geweldige safari/strandvakantie hebben we gehad. Eric heeft onze wensen goed begrepen en vertaald naar de perfecte combi. De locaties voor onze overnachtingen waren verrassend en bijzonder. Iedere locatie had zijn eigen charme. Ook onze chauffeur/gids was een zeer gedreven goede verteller.

Angela, Clemens, Ruud, Ans en Monica

naar bovenkant pagina
Amboseli NP Kenia - Februari 2019 Naivasha meer Kenia - Februari 2019 Taita Hill NR Kenia - Februari 2019 Sands at Chale Island - Februari 2019 Sands at Chale Island - Februari 2019

Familiesafari Kenia - Februari 2019

Een fantastische reis met ons gezin om nooit te vergeten!

Een fantastische reis met ons gezin om nooit te vergeten.

Met het complete gezin op safari (van 64 tot 1.5 jaar), drie generaties wat fantastisch was dat. Eerst een dag in de hoofdstad en vanaf dag twee op safari. We begonnen in de masai mara, erg veel wild gezien op dag 1 hadden we er al 3 van de big five gezien. In totaal drie dagen in de masai mara geweest en uiteindelijk alles gezien behalve de neushoorn. Daarna door naar amboseli en heel ander park om te zien en ook daar weer veel gezien. Vooral grote families olifanten die voor ons overstaken om aan de voet van de Kilimanjaro te gaan drinken. Ze bleven komen wel honderden. Het blijft fantastisch om te zien. Hier zijn we twee dagen geweest en hebben we de game drive afgewisseld met zwemmen in de mooie logde. In de ochtend door naar Tsavo West een mooi vulkanisch landschap. Het spotte van dieren was hier wat moeilijker maar wat een geweldig park is dit. We sloten onze safari af in Tsavo East. Hier zagen we veel leeuwen en ook weer veel olifanten. Als klap op de vuurpijl nog een luipaard in een boom gespot en een paring van de leeuw gezien. We sloten onze vakantie af met drie dagen relaxen in een hotel in Mombasa. Een vakantie om nooit te vergeten.

Lodges:

Masai mara: Ilkeliani Tented camp
Een klein tentenkamp die je bereikt via een loopbrug over een rivier. Super vriendelijk personeel die erg leuk om gingen met onze kindjes en slapen in tenten met goed sanitair. Naar je tent lopen onder begeleiding van een echte Masai omdat er wild kan zitten. Een mooi platform waar je uitkijkt over de mooie savanne. De eerste avond zagen we hiervandaan leeuwen met hyena’s in gevecht wat was dat gaaf. Het eten was super en goed verzorgt.

Amboseli: Kibo Safari Camp
Een iets groter tentenkamp met goed sanitair (dubbel) omdat we een familie kamer hadden. Vriendelijk personeel een redelijk groot restaurant en een gezellige bar. Het eten was er goed verzorgt en keus genoeg. Ook was hier een fijn zwembad waar je even lekker kon ontspannen tussen de game drives door.

Tsavo West: Kilaguni Game Lodge
De mooiste lodge die we gehad hebben met een drinkplaats voor de dieren die vanuit onze kamer en het restaurant te zien was. Onvoorstelbaar wat we hier gezien hebben je bleef er naar kijken. En als je even niet had gekeken schrok je omdat er ineens 30 buffels aan het drinken zijn, voordat je het wist hadden ze plaats gemaakt voor een familie olifanten. Een avond hadden een paar mannelijke olifanten ruzie om een vrouwtje, wat was dit gaaf om te aanschouwen. Hier was het personeel ook erg aardig en het eten was hier erg luxe en lekker.

Tsavo East: Ashnil Aruba Lodge
Een van de oudste lodges in Kenia maar dit was niet te merken. Mooie kamers en goed verzorgt eten in het restaurant. Aardig personeel en een lekker zwembad om te relaxen.

OnsKenia bedankt voor deze geweldige verzorgde reis.

Marietje, Ad, Rob, Maud, Maikel, Vita, Miro, Maaike & Monique

naar bovenkant pagina
Privé familie safari Kenia - Februari 2019 Privé familie safari Kenia - Februari 2019 Privé familie safari Kenia - Februari 2019 Privé familie safari Kenia - Februari 2019

Privé safari Kenia - Februari 2019

Indrukwekkend, onvergetelijk!

Een goed geadviseerde en uitstekend verzorgde, zorgeloze reis.

Anje & Rik

naar bovenkant pagina
Privé Safari Kenia - Februari 2019 Privé Safari Kenia - Februari 2019 Privé Safari Kenia - Februari 2019 Privé Safari Kenia - Februari 2019

Mindervalide safari Kenia - Februari 2019

Fantastische, maar vermoeiende, reis!

Het is prachtig om dit minstens één keer in je leven mee te maken.

Annet & Mandy

naar bovenkant pagina

Privé Safari Kenia - Januari 2019

Onvergetelijk.....!

Sweetwaters heeft echt zo’n ongekend mooie ligging van tenten rondom twee waterpools, werkelijk alle dieren zo recht voor je tent. Ongekend!

Birgit, Ronald en Melle

naar bovenkant pagina
Privé Safari Kenia 2019 - Sweetwaters Tented Camp

Privé Safari Kenia - Januari 2019

Geweldig!

Indrukwekkende reis met goede informatieve begeleiding van Raphael.

Jossy, Rennee, Marleen, Annelies, Hanny & Ton

naar bovenkant pagina
Privé Safari Kenia - Tsavo west - Januari 2019 Privé Safari Kenia - Lumo concessie - Januari 2019
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385