Privé Safari Kenia – Februari 2020

Onvergetelijke ervaring!

Weer alles prima geregeld door OnsKenia en Go Africa.

In onze 20 jaar safaris nooit zulke regen meegemaakt maar ondanks dat, weer een mooie ervaring in de Masai Mara. Door de regens waren de weg van en naar Ashnil en de tracks rondom Ashnil erg slecht. Alleen dankzij Peter (vakman!) kwamen we er steeds ongeschonden door. Wegen rond Sarova en Keekorok behoorlijk te doen.

Karin en Jan

naar bovenkant pagina
Masai Mara - Kenia
Masai Mara - Kenia

Privé Safari Tanzania – Februari 2020

Onvergetelijke ervaring!

Onvergetelijke safari-ervaring in the middle of nowhere!

Onze ervaring werd mede bepaald door de afwijkende weersomstandigheden. Dat is niet iets waar jullie iets aan konden doen. Toen wij wilden afzien van Lake Manze in Selous reservaat werd dat vlekkeloos geregeld. Ruaha nationaal park Mdonya Old River Camp was prima maar wel meer afgelegen en afgezonderd van de bewoonde wereld dan wij (ik) ons hadden voorgesteld, door onze eerdere (verwende) ervaringen in Kenia. Door de vele regen hebben wij een ander beeld gekregen dan bij normaal weer het geval zou zijn geweest. Daarbij waren wij nacht 2 de enige gasten. Het management en team waren uitermate behulpzaam.

Wij zouden zeker nogmaals via OnsKenia boeken, maar dan toch liever naar Kenia. Jouw uitgebreide en geduldige voorlichting en advies was uniek.

Carla & Kees

naar bovenkant pagina
Serengeti Moru kopjes - Tanzania
Serengeti - Tanzania
Serengeti - Tanzania

Fly-in Safari Tanzania – Februari 2020

Wederom bedankt ... Asante sana!

Wij hebben weer een ongelooflijke mooie reis mogen maken. Dit keer met onze jongvolwassene kinderen. Deze keer zijn we naar park Tarangire, Manyare en de Ngorongoro krater in Tanzania geweest. Dit is onze derde keer dat we via OnsKenia een reis in Tanzania gemaakt hebben. En het is steeds weer een heel ander avontuur. Er zijn zoveel hoogtepunten te beschrijven. Bijv. dat we een geboorte van een gnoe gezien hebben, en heel veel leeuwen die in de bomen liggen. Elke lodge waar we verbleven was weer fantastisch en precies naar onze wens. En een paar dagen door naar Zanzibar om daar nog lekker bij te komen en na te genieten. Al met al, Dit was zeker niet onze laatste reis naar het mooie Afrika!!! Bianca. Peter, Jurian, Dominique, Erwin & Sharon

naar bovenkant pagina

Privé Safari Tanzania – Februari 2020

Wederom bedankt ... Asante sana!

Wij hebben weer een ongelooflijke mooie reis mogen maken. Dit keer met onze jongvolwassene kinderen. Deze keer zijn we naar park Tarangire, Manyare en de Ngorongoro krater in Tanzania geweest. Dit is onze derde keer dat we via OnsKenia een reis in Tanzania gemaakt hebben. En het is steeds weer een heel ander avontuur. Er zijn zoveel hoogtepunten te beschrijven. Bijv. dat we een geboorte van een gnoe gezien hebben, en heel veel leeuwen die in de bomen liggen. Elke lodge waar we verbleven was weer fantastisch en precies naar onze wens. En een paar dagen door naar Zanzibar om daar nog lekker bij te komen en na te genieten. Al met al, Dit was zeker niet onze laatste reis naar het mooie Afrika!!! Bianca. Peter, Jurian, Dominique, Erwin & Sharon

naar bovenkant pagina

Privé Safari Tanzania – Februari 2020

Nature experience!

An other worldly experience reconnecting to Nature.

Great time surrounded by awesome Nature, kindest people and great hospitality (spectacular accommodations and hearty food).

Elise & Frans

naar bovenkant pagina
Kilimanjaro - Tanzania
Kahawa shamba - Moshi - Tanzania
Kahawa shamba - Moshi - Tanzania
Kati Kati Camp - Sundowner Serengeti - Moshi - Tanzania

Privé Safari Kenia – Januari 2020

Indrukwekkend en gevarieerde Safari om nooit te vergeten

OnsKenia heeft een prachtige, indrukwekkende en gevarieerde Safari reis voor ons samengesteld met indrukwekkende beelden die op ons netvlies blijven staan, de afsluiting op Chale Island was de kers op de taart na de game drives. Daarnaast is het een zeer mooie prijs en kwaliteitsverhouding met een professionele en zeer goed gekwalificeerd personeel.

Kim & Niels

naar bovenkant pagina
Amboseli nationaal park - Kenia
Leopard rock Lumo-Taita consessie - Kenia
Leopard rock Lumo-Taita consessie - Kenia

Privé Safari – Huwelijksreis – Januari 2020

Onvergetelijke huwelijksreis!

We hebben een prachtige en onvergetelijke huwelijksreis gehad in Kenia. Twee weken op safari en eindigend met een weekje relaxen aan het strand bij Chale Island. De reis is precies naar onze wensen uitgestippeld en heeft helemaal voldaan aan onze verwachtingen! Complimenten aan Eric en zijn team!

Enkele citaten uit ons reisdagboek: “Het spektakelstuk van de avondsafari vandaag was toch wel een cheetah volop in actie. We zagen hem al rechtop in het veld zitten, kijkend naar een groep impala’s en de kans was dan ook aanwezig dat hij ging aanvallen. En jawel, nadat ie een paar meter naar voren sloop zette hij ineens een sprint in en benaderde hij met een boog de groep impala’s. Het eindresultaat was dat hij met een jonge impala in de mond weer langs ons liep. Heel bizar om te zien en ergens ook dubbel. Spectaculair om de cheetah volop in actie te zien en het is de natuur, maar tegelijk is het sneu en zielig om de impala te horen schreeuwen in de mond van de cheetah.”

“Wat we zoal gezien hebben vandaag? Meerdere cheetah’s, waarvan er één het nodig vond om onze motorkap te gebruiken als uitkijkpunt. Verder heel veel leeuwen gezien, onder andere twee vrouwtjes leeuwen die aan het jagen worden op twee zwijntjes. Terwijl wij onze lunch pakten, parkeerde Nick de auto zodat we een goed zicht hadden. Helaas voor de leeuwen mislukte beide jachtpogingen, maar wat indrukwekkend om dit spel vanaf het begin te volgen.”

“Vanochtend werden onze inspanningen naar de zoektocht naar een luipaard beloond. In een typische Afrikaanse boom zat een luipaard heerlijk te genieten van een impala. We konden het kraken van het bot nog horen! Heel indrukwekkend! Na deze fantastische start van de dag zijn we ook nog verrast met een leeuwen familie op een typische leeuwenrots! Geen idee hoeveel het er precies waren, maar er waren in ieder geval 8 welpjes bij! GE-WEL-DIG! Hier kregen we het typische Lion King gevoel bij. Zo vet en zo mooi om van dichtbij te zien, dit is waarom je naar Afrika wilt!”

Lynette & Ruben

naar bovenkant pagina
Leeuwin met welpen - Kenia
Jachtluipaard met prooi - Kenia
Giraffen Masai Mara zonsondergang - Kenia
Chale Island - Zuidkust Kenia

Privé Safari – Januari 2020

Ppracht van het Noorden!

“De pracht van het Noorden van Kenia (Samburu NP en Meru NP) met zijn eigen unieke bewoners (zowel mensen als dieren) heeft mij een onvergetelijke ervaring bezorgd”

In nog geen 5 dagen zowel de special 6 als unieke, zeldzame dieren en vogels te mogen zien, was magnifiek. Mijn gastheer, driver en wildkenner bij uitstek Peter Mutisya is niet alleen een fijne reisgenoot maar heeft bovenal gezorgd voor prachtige herinneringen. Dank Peter en het team van OnsKenia!”

Carolien

naar bovenkant pagina
Augurbuizerd - Samburu - Kenia
Jachtluipaard met prooi - Kenia
Olifant met kalf Samburu - Kenia
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385