Privé Safari Kenia – Januari 2020

Indrukwekkend en gevarieerde Safari om nooit te vergeten

OnsKenia heeft een prachtige, indrukwekkende en gevarieerde Safari reis voor ons samengesteld met indrukwekkende beelden die op ons netvlies blijven staan, de afsluiting op Chale Island was de kers op de taart na de game drives. Daarnaast is het een zeer mooie prijs en kwaliteitsverhouding met een professionele en zeer goed gekwalificeerd personeel.

Kim & Niels

naar bovenkant pagina
Amboseli nationaal park - Kenia
Leopard rock Lumo-Taita consessie - Kenia
Leopard rock Lumo-Taita consessie - Kenia

Privé Safari – Huwelijksreis – Januari 2020

Onvergetelijke huwelijksreis!

We hebben een prachtige en onvergetelijke huwelijksreis gehad in Kenia. Twee weken op safari en eindigend met een weekje relaxen aan het strand bij Chale Island. De reis is precies naar onze wensen uitgestippeld en heeft helemaal voldaan aan onze verwachtingen! Complimenten aan Eric en zijn team!

Enkele citaten uit ons reisdagboek: “Het spektakelstuk van de avondsafari vandaag was toch wel een cheetah volop in actie. We zagen hem al rechtop in het veld zitten, kijkend naar een groep impala’s en de kans was dan ook aanwezig dat hij ging aanvallen. En jawel, nadat ie een paar meter naar voren sloop zette hij ineens een sprint in en benaderde hij met een boog de groep impala’s. Het eindresultaat was dat hij met een jonge impala in de mond weer langs ons liep. Heel bizar om te zien en ergens ook dubbel. Spectaculair om de cheetah volop in actie te zien en het is de natuur, maar tegelijk is het sneu en zielig om de impala te horen schreeuwen in de mond van de cheetah.”

“Wat we zoal gezien hebben vandaag? Meerdere cheetah’s, waarvan er één het nodig vond om onze motorkap te gebruiken als uitkijkpunt. Verder heel veel leeuwen gezien, onder andere twee vrouwtjes leeuwen die aan het jagen worden op twee zwijntjes. Terwijl wij onze lunch pakten, parkeerde Nick de auto zodat we een goed zicht hadden. Helaas voor de leeuwen mislukte beide jachtpogingen, maar wat indrukwekkend om dit spel vanaf het begin te volgen.”

“Vanochtend werden onze inspanningen naar de zoektocht naar een luipaard beloond. In een typische Afrikaanse boom zat een luipaard heerlijk te genieten van een impala. We konden het kraken van het bot nog horen! Heel indrukwekkend! Na deze fantastische start van de dag zijn we ook nog verrast met een leeuwen familie op een typische leeuwenrots! Geen idee hoeveel het er precies waren, maar er waren in ieder geval 8 welpjes bij! GE-WEL-DIG! Hier kregen we het typische Lion King gevoel bij. Zo vet en zo mooi om van dichtbij te zien, dit is waarom je naar Afrika wilt!”

Lynette & Ruben

naar bovenkant pagina
Leeuwin met welpen - Kenia
Jachtluipaard met prooi - Kenia
Giraffen Masai Mara zonsondergang - Kenia
Chale Island - Zuidkust Kenia
Bovenkant pagina
OnsKenia.nl
Moerbeilaan 2
3833 AW Leusden
Telefoon 030 - 220 4385